toolbar powered by Conduit

iulia's Blog


http://b1onddyy.wordpress.com/                                     

                              

Horoscop Natal Personal


Soarele in horoscopul natal

Soarele in Fecioara: Esti foarte meticulos si responsabil in incercarea ta de a oferi serivicii altora. Te implici pana in detaliu chiar daca domeniile tale de interes sunt vaste. Incearca sa nu fii prea sever fata de defectele altora.
Soarele in Casa 4: Faci toate eforturile necesare pentru a dobandi o casa model. Te linistesti pe parcursul vietii dupa ce ai ajuns sa te asezi la casa ta si sa te bucuri de familia ta.
- Soarele cuadratura (90°) Luna: Relatiile tale au de suferit datorita frecventelor tale oscilatii intre ceea ce iti dicteaza inima si ceea ce iti dicteaza mintea.
- Soarele opozitie (180°) Jupiter: Nu esti foarte norocos de felul tau si intampini dificultati in a iti respecta promisiunile fata de ceilalti. Tine-ti impulsurile in frau.
+ Soarele sextil (60°) Saturn: Iei totul mult prea in serios in incercarile tale de a depasii frustrari si situatii dificile.
- Soarele cuadratura (90°) Nodul Nord: Personalitatea si menirea sunt in acord. Este un semn de succes si personalitate puternica. Nativul poate realiza foarte multe in aceasta viata in special in cazul conjunctiei.

Luna in horoscopul natal

Luna in Gemeni: Cum iti venit un gand il si exprimi. Te implici intr-o multitudine de lucruri cu o energie debordanta.
Luna in Casa 12: Vrei sa ii ajuti pe ceilalti dar nu te poti ajuta nici macar pe tine insuti asa ca te inchizi in carapacea ta si duci o viata de singuratic.
+ Luna trigon (120°) Mercur: Dai dovada de o serie de calitati de invidiat printre care: bun simt, o minte ascutita si o memorie excelenta.
- Luna cuadratura (90°) Venus: Ta macina atat datoriile financiare cat si relatia cu un partener insensibil.
- Luna cuadratura (90°) Jupiter: Generozitatea ta este usor speculata de altii.
- Luna opozitie (180°) Neptun: Esti foarte confuz. Traiesti intr-o lume fantastica si nici tu nu mai faci diferenta intre real si imaginar.
+ Luna trigon (120°) Pluto: Reusesti sa iti controlezi in detaliu sentimentele si gandurile, lucru care te ajuta in incercarile tale de a te perfectiona.
- Luna opozitie (180°) Nodul Nord: Esti captiv unor modele adanc intiparite in subconstientul tau. Orice incercare de a te dezice de la aceste modele iti vor provoca multa suferinta.

Mercur in horoscopul natal

Mercur in Balanta: Deseori incerci sa intelegi cum gandesc si de ce actioneaza intr-un anumit fel ceilalti. Cauti logica in totul. Preferi sa fii considerat un indecis decat sa iei decizia gresita.
Mercur in Casa 4: De acasa reusesti sa coordonezi totul. Cartile pe care le-ai citit au o aplicatie practica in activitatea ta. Tinzi intre imobiliare si intre a te dedica mediului inconjurator.
+ Mercur conjunctie (0°) Marte: Te lasi usor afectat de remarcile altora si cauti greseli in ceea ce fac.
+ Mercur sextil (60°) Neptun: Esti foarte empatic si receptiv la sentimentele celor din jur. Intuiesti viitoare desfasurare a lucrurilor.
+ Mercur conjunctie (0°) Pluto: Nici o problema nu este prea complicata pentru tine. Reusesti sa vezi esenta unei probleme oricat de complexa este aceasta.
                                   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu