toolbar powered by Conduit

marți, 22 iunie 2010

Giulia si Connect-R prezinta Romanian Music Awards


Romanian Music Awards, cele mai importante premii ale industriei muzicale romanesti, organizate de Music Channel, vor fi prezentate anul acesta de Connect-R si de solista trupei DJ Project, Giulia!

Anul acesta, gala de decernare a premiilor industriei muzicale, organizate de Music Channel, va fi gazduita de solista trupei DJ Project, Giulia Anghelescu si de Connect-R. Cea de-a opta editie Romanian Music Awards aduce pe 10 iulie la Craiova cele mai importante nume ale industriei muzicale romanesti!

"Ma simt onorata ca am fost invitata de Music Channel sa prezint Romanian Music Awards. Ma bucur foarte mult ca il am pe Connect-R in calitate de co-prezentator. Desi am mari emotii, pentru ca nu am mai prezentat un astfel de eveniment, sunt convinsa ca o sa iasa totul foarte bine", a marturisit Giulia.

Cei mai buni artisti si cele mai bune piese ale ultimului an au intrat in competitie la categoriile care pot fi votate pe site-ul Music Channel, www.1music.ro pana sambata, 10.07.2010. Fii tu cel care decide cine este cel mai bun la fiecare dintre cele 14 sectiuni ale Romanian Music Awards 2010 si intra pe www.1music.ro pentru a vota artistul preferat!

Anul acesta, DJ Project sunt nominalizati la sectiunea "Best Group", cu piesa "Nu":

BEST GROUP

AKCENT - Love Stoned
DJ PROJECT - Nu (ft. Giulia)
PLAY & WIN - Only
SIMPLU - Puppet
VOLTAJ - Vara trecuta

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu