toolbar powered by Conduit

joi, 2 septembrie 2010

Directorul unui spital din Timişoara s-a dat singur în judecată, pentru 5.000 de lei


Directorul Spitalului de Copii, Eugen Boia, s-a dat singur în judecată pentru 5.000 de lei. Curtea de Conturi a stabilit că banii, încasaţi sub formă unui spor salarial, i-au fost acordaţi ilegal. Astfel Boia „managerul", prin Spitalul de Copii, l-a dat în judecată pe Boia „medicul", care refuză să returneze bani, scrie Adevărul.Eugen Boia, directorul Spitalului de Copii „Louis Ţurcanu" din Timişoara, a ajuns în situaţia ca să se dea singur în judecată, pentru că refuză să returneze peste 1.000 de euro instituţiei pe care o conduce.

Boia şi alţi 13 medici chirurgi au primit un spor lunar de 50% din salariu pentru că muncesc în condiţii deosebit de periculoase. Sporul acordat în perioada martie 2009 - decembrie 2009 nu avea susţinere legală, potrivit unui raport al Curţii de Conturi.

Spitalul de Copii încearcă să îşi recupereze cei 70.000 de lei acordaţi sub forma de sporuri şi i-a dat în judecată pe cei 14 medici chrirugi, în capul listei fiind directorul Eugen Boia. „Nu sunt de acord să plătesc banii", a declarat managerul care s-a dat singur în judecată.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu