toolbar powered by Conduit

joi, 16 septembrie 2010

Fetele de la Heaven l-au impresionat pe Tarkan!


Odata cu lansarea noului lor single, "Sexy Girl", fetele din trupa Heaven au avut parte de o revenire spectaculoasa pe scena muzicala romaneasca si mai mult decat atat, piesa se bucura de succes in tot mai multe tari, cucerind ascultatorii din Europa. In urma cu doar cateva zile, chiar cunoscutul cantret turc Tarkan a fost impresionat de aparitia scenica a celor 3 fete din Heaven.

Adina, Roxana si Aliana au fost invitate pe 11 septembrie sa cante in deshiderea concertului cunoscutului artist Tarkan in Cipru de Nord, tara unde piesa "Sexy Girl" este in heavy rotation la radiouri. In plus, piesa "Sexy Girl" semnata la MediaPro Music a stat 7 saptamani pe locul 1 in Cipru, iar cu ocazia acestui concert publicul a foast incantat sa le vada si live pe interpretele melodiei.

Starul turc Tarkan a fost incantat de show-ul Heaven si a tinut sa le felicite personal pentru spectacolul oferit. El a mers in culise pentru a face poze cu fetele, a schimba cateva cuvinte si a le spune personal ca prestatia scenica a fost de exceptie iar melodiile interpretate suna foarte bine live. Acest fapt le-a bucurat foarte mult pe artistele romance, Tarkan a primind in dar un CD cu muzica fetelor de la Heaven.

"Ne bucuram cand munca noastra este apreciata, iar cand aceast lucru este facut de un artist precum Tarkan nu ne face decat sa ne dedicam si mai mult muzicii, sa venim cu melodii cat mai bune si sa pregatim show-uri cat mai originale. Ciprul de Nord reprezinta o experienta extraordinara, atat publicul cat si peisajele sunt fantastice iar noi am ramas uimite de ospitalitatea localnicilor si frumusetea iesita din comun a locurilor. M-as intoarce si de 100 de ori in Cipru de Nord daca as avea ocazia pentru ca la fiecare vizita se spune ca descoperi noi privelisti.", a declarat Adina.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu