toolbar powered by Conduit

vineri, 3 septembrie 2010

Gheorghe Gheorghiu: "Vreţi ca Mădălina Manole să ajungă ca Elodia?"

Artistul crede că situaţia ar putea degenera dacă cele două părţi vor continua să se atace prin declaraţii date în presă.
"Puiu e marcat acum, merge în fiecare zi la cimitir... Dacă atacurile vor continua aşa, se poate întâmpla ceva şi mai rău. Poate îşi ia zilele şi asistăm la a doua sinucidere. Ce vreţi, ca Mădălina să ajungă ca Elodia?", a spus Gigi Gheorghiu în "Ring".

"O să-i spun lui Puiu să facă un pact cu părinţii ei, să se încheie acest scandal şi să crească micuţul împreună. Din tot ce se întâmplă acum, copilul va avea cel mai mult de suferit. Ce o să-i spună lumea mai târziu? Că mama lui a fost o sinucigaşă? Iar tatăl lui, un nenorocit? Nu e normal ce se întâmplă! Nu trecuseră nici 40 de zile de la moartea Mădălinei şi deja se acuzau în presă.... Ştiam că Petru a mai fost căsătorit, dar un bărbat divorţat nu trebuie neapărat să aibă probleme", a declarat cântăreţul.

Interpretul de muzică uşoară consideră că Petru Mircea este îndreptăţit să o deshumeze pe Mădălina şi să o mute într-un cimitir din Bucureşti: "E nevasta lui şi face ce vrea!".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu