toolbar powered by Conduit

vineri, 10 septembrie 2010

Madalina Manole credea ca a fost blestemata pe linie materna

Inainte sa isi ia zilele, Madalina Manole s-a filmat in oglinda. Ea tine in mana stanga o camera video, iar cu dreapta face semne prin care da de inteles ca isi ia ramas bun. In plus, artista era interesata de parapsihologie si in special de blesteme.La fel de emotionant este si jurnalul cantaretei gasit in casa de sotul ei si unde exista insemnari de ani de zile.

Sotul ei Mircea Petru a gasit inregistrarea intamplator pe o caseta care se afla in camera video a familiei.

Imaginile au fost prezentate in emisiunea lui Catalin Maruta unde au fost citite si fragmente din jurnalul Madalinei. Artista se temea ca nu o sa isi gaseasca niciodata jumatatea.

In 13 septembrie 2005 Madalina Manole nota in jurnalul sau:

"EU casa casatoriei ...nu se leaga nimic mi s-au legat cununiile,
casa profesiei reluare de colaborare in nesiguranta, temeri, anevoiasa, cu cutitul la gat.."

Vorbele ei sunt tulburatoare si dau de inteles ca Madalina pare interesata sa isi afle viitorul:

"Casa sanatatii - interventie. probleme legate de despartirea unor prieteni, risc de accident. moment de labilitate, diminuare de discernamant; provocari de instabilitate, blestemul. casa nebunului - stare angoasa".

Ciprian Antohi a cunoscut-o pe Madalina Manole in 1991, cand el a infiintat la Roman fanclubul cantaretei. In 1992, a venit in Bucuresti si in cativa ani aveau 25 de filiale in tara si peste 40.000 de persoane inscrise.

"Madalina imi spunea mai putine la inceputul relatiei noastre, apoi si-a deschis sufletul. Pe langa faptul ca s-a intamplat ce s-a intamplat si o bucata din sufletul meu s-a rupt, acum a venit o alta durere. Provocata de ceea ce se intampla, de razboiul pentru nu stiu ce iscat. Nu e vorba despre o avere mare, iar copilul din cate am inteles va mosteni totul", a spus Ciprian la "Happy Hour".

“Dupa ce a divortat de Serban Georgescu, a spus ca nu se va mai casatori niciodata, orice s-ar intampla. Madalina a fost la un domn care i-a ghicit in carti. Si i-a spus ca are cununiile legate, iar ea zicea: ‘Uite, are dreptate, nu o sa ma mai marit’”, povesteste prietenul cantaretei. Se intampla prin 2002-2003.

In aceeasi perioada, Madalina s-a intalnit si cu un parapsiholog, Lucian Iordanescu, cu care vroia sa vorbeasca despre blesteme. "Nu stiu cine m-a blestemat, dar se pare ca vine pe filiera materna", i-ar fi spus cantareata acestuia. Madalina nu vroia insa sa mearga la vrajitoare, dar spunea ca ar vrea ca totul sa se rezolve mai repede. A spus ca il va mai suna pe Iordanescu, dar nu a mai facut-o.

"Cred ca a existat un sarlatan care s-a jucat cu mintea Madalinei de ani de zile. A fost in mod constant sugestionata negativ, inducandu-i-se ideea de blestem si descantec", a comentat si Lavinia Pintea, medic, fosta sotie a actorului Adrian Pintea, dar si preocupata de parapsihologie.

"La inceput, nu am crezut ca Madalina se interesa de asa ceva. Apoi, am inceput sa cred. In perioada de dupa divort si inainte sa il cunoasca pe Puiu, am fost in fiecare zi in preajma ei si nu imi venea sa cred se intalnea cu parapsihologi. Nu a vorbit despre asta niciodata", spune Ciprian Antohi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu