toolbar powered by Conduit

duminică, 26 septembrie 2010

Mama octupletilor, de la glorie la saracia lucie! Risca sa ramana fara casa

De pe culmile gloriei la anonimatul vecin cu saracia lucie. Este situatia disperata in care a ajuns Nadia Suleiman, femeia care a nascut la inceputul anului trecut opt copii si a ajuns astfel la un total de 14.


Tanara din California nu s-a priceput sa-si gestioneze celebritatea dobandita peste noapte, iar acum este amenintata sa ramana pe drumuri din cauza ipotecii neplatite.

Cand risti sa ramai fara acoperis deasupra capului, lasi mandria la o parte si incerci sa scoti bani din orice.

"Am probleme cu banii pentru ca de la inceput am fost rezervata fata de mediatizare, nu mi-am luat impresari, am incercat sa scriu singura o carte. Asa ca fac mari, mari eforturi sa-mi cresc copiii" , spune Nadia Suleiman.

Nadia avea urgenta nevoie de 10.000 de dolari ca sa scape de evacuare. Asa ca a cerut ajutorul unui prieten, banuit de altfel ca ar fi si tatal octupletilor, pentru a organiza un talcioc cu lucrurile de care se pot lipsi. Si chiar a fost dispusa sa creasca valoarea acelor "nimicuri", dand autografe pe sutienul purtat pe cand ii alapta pe cei opt bebelusi ori chiar pe filmele de ecografie din timpul sarcinii.

In ianuarie 2009, Nadia Suleimana devenit a doua femeie din Statele Unite care a adus pe lume opt copii. Curand, cazul ei a captat chiar statut de unicat, fiind prima oara cand toti cei opt bebelusi au supravietuit. Inca de atunci situatia ei a starnit controverse, dat fiind ca tanara era somera, necasatorita si apelase la fertilizare in vitro desi mai avea acasa sase copii. De aici pana la acuzatia de goana dupa publicitate n-a mai fost decat un pas.

Un comentariu: